1 januari 2013

In de trein

Ik zat in de trein. Tegenover me zat de mooiste vrouw die ik ooit gezien had. Blonde lokken lang als de duisterste nacht, ogen zo diep als de sterrenhemel. Ik ging naast haar zitten en keek naar de ronding van haar gezicht. Langzaam schoof ze dichter naar me toe. De behoefte om haar te kussen stroomde mijn gestel binnen. Ik voelde mijn mond richting haar lippen trekken. Haar lippen wachtte smachtend op de zachte aanraking van de mijne. Maar plots beroerde haar vingers mijn gezicht, mijn voortgang tot een halt roepend.

Ze zei tegen mij:
"Ik droomde dat ik jou was. Ik zat in de trein. Tegenover me zat de mooiste man die ik ooit gezien had. Blonde lokken lang als de duisterste nacht ,ogen zo diep als de sterrenhemel. Ik ging naast hem zitten en keek naar de ronding van zijn gezicht. Langzaam schoof hij dichter naar me toe. De behoefte om hem te kussen stroomde mijn gestel binnen. Ik voelde mijn mond richting zijn lippen trekken. Zijn lippen wachtte smachtend op de zachte aanraking van de mijne. Maar plots beroerde zijn vingers mijn gezicht, mijn voortgang tot een halt roepend."

Hij zei tegen mij:
"Ik droomde dat ik jou was. Ik zat in de trein. Tegenover me zat de mooiste vrouw die ik ooit gezien had. Blonde lokken lang als de duisterste nacht, ogen zo diep als de sterrenhemel. Ik ging naast haar zitten en keek naar de ronding van haar gezicht. Langzaam schoof ze dichter naar me toe. De behoefte om haar te kussen stroomde mijn gestel binnen. Ik voelde mijn mond richting haar lippen trekken. Haar lippen wachtte smachtend op de zachte aanraking van de mijne. Maar plots beroerde haar vingers mijn lippen, mijn voortgang tot een halt roepend."

Ze zei tegen mij:
"Ik droomde dat ik jou was. Ik zat in de trein. Tegenover me zat de mooiste man die ik ooit gezien had. Blonde lokken lang als de duisterste nacht,ogen zo diep als de sterrenhemel. Ik ging naast hem zitten en keek naar de ronding van zijn gezicht. Langzaam schoof hij dichter naar me toe. De behoefte om hem te kussen stroomde mijn gestel binnen. Ik voelde mijn mond richting zijn lippen trekken. Zijn lippen wachtte smachtend op de zachte aanraking van de mijne. Maar plots beroerde zijn vingers mijn gezicht, mijn voortgang tot een halt roepend."


Hij zei tegen mij:
"Ik droomde dat ik jou was…..”




Geen opmerkingen: