13 juni 2006

Het intellect van een citroen

Het internet is gevuld met leuke plaatjes, verhalen en andere bizarriteiten. Maar soms vind je iets dat het doorvertellen waard is, zoals het verhaal van deze dame (hier links op de foto) Zij was haar echtgenoot een beetje zat en besloot om samen met haar vriend hem vroegtijdige euthanasie te laten beleven. Het verhaal wilde dat terwijl haar echtgenoot een uiltje lag te knappen op de gezins-sofa haar vriend een groot mes in zijn keel stak om de dood te verspoedigen.
En dan zit je met een grote hoop dood vlees, een lichaam waar je niet makkelijk mee uit de voeten kan en eigenlijk het beste wat lol mee kan hebben. Om een lang verhaal kort te maken, de dame en heer ontkleedde zich tot op den naakte huid en begonnen het lichaam aan stukken te zagen. Om de feestvreugde te vergroten maakten ze foto's van hun vorderingen om dit later nog eens terug te kunnen kijken.

Dit werd uiteraard een foto reportage om nooit te vergeten. Enig probleem was dat dit verhaal zich afspeelde in het pre-digitale fototijdperk. De foto's moesten ontwikkeld worden en zie maar eens een fotozaak te vinden die dit soort foto's doodleuk gaat ontwikkelen zonder dat er een haan naar de politie gaat kraaien. Het duurde even, maar het stel wist een vriend te vinden die toevallig in een fotozaak werkte. Hij zou het klusje wel even klaren, hij zou zorg dragen voor de ontwikkeling van dit setje foto's die een duidelijk crimineel fenomeen laten zien. Een fenomeen van een stel idioten waarvan het maar goed is dat ze geen last hebben gehad van voortplantingsdrang.

Nu liepen ze tegen de lamp omdat de fotozaakvriend niet de enige was die de foto's onder ogen kreeg. Een collega van hem kreeg de dankbare taak de foto's in het mapje te stoppen en vond de voorstelling wat te verontrustend om niet mee naar de politie te gaan. Ontkennen had nog weinig zin, honderdeneen foto's waarop de dame, heer en een langzaam ontmanteld lichaam te zien waren bleek voor de rechter genoeg bewijs om ze tot een kleine dertig jaar in het gevang te doen belanden. Zover het verhaal gaat zitten ze daar nog steeds en blijven ze er nog wel even zitten. Eenzaam, alleen en met alleen de foto's als herinnering. Uiteraard belanden die weer op het internet met het bijbehorende verhaal. Ik sluit af met nog een aantal uit de leuke serie foto's.






Eigenlijk wisten ze de serie nog verder op te leuken door dingen te doen met de onderdelen die ze van het lichaam gehaald hebben. Niet alleen leuk om te lachen, maar ook om een bepaalde ziekheid in het geheel te kunnen zien. Doe er mee wat je wilt. Hier is het laatste gedeelte van de serie die ik wil laten zien. Ik sluit nu af om koffie te gaan drinken.





2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als ik me niet vergis, was het verhaal over het vermoorden van de echtgenoot anders. Meisje gaf een orale versnapering aan hem en stiekem stak de vriend van het meisje een mes in zijn nek/hoofd. Daarom was de man ook nakende :)

Godpipo zei

Haha! Dat maakt het verhaal natuurlijk wel een stuk smeuiger, maar mijn bron vertelde het verhaal zoals het hierboven staat. Vandaar dat ik maar met die versie doorga, al vind ik deze informatie wel leuker. Nu ja... je kan niet alles hebben.